Keitä olemme

Verkkosivustomme osoite on: https://www.jaanankohdepalvelut.com

Mitä henkilötietoa keräämme ja miksi

Kommentit

Kun sivuston käyttäjät jättävät kommentteja sivustolle, keräämme kommenttilomakkeessa olevat tiedot, sekä käyttäjän IP-osoitteen ja selaimen versiotiedot roskaviestien tunnistamisen helpottamiseksi.

Kun vierailijat jättävät kommentin tälle sivustolle keräämme tiedon, joka on näkyvissä kommentointikentissä, IP-osoitteen sekä selaimen versioon liittyvät tiedot. Sähköpostiosoitteesta luotu anonymisoitu hajautustieto (hash) voidaan lähettää Gravatar-palveluun, jotta tiedetään onko kommentoija palvelun käyttäjä. Gravatar-palvelun tietosuojaseloste löytyy osoitteesta https://automattic.com/privacy/.

Media

Mikäli lataat kuvia tälle sivustolle, sinun tulee välttää sellaisten kuvien lataamista, joissa on tallennettu paikkatieto (EXIF GPS). Sivuston vierailijat voivat ladata ja katsoa paikkatietoa kuvista, joita sivustolla on.

Evästeet

Jos jätät kommentin sivustolle, voit valita nimen, sähköpostiosoitteen ja url-osoitteen tallennuksen evästeeseen. Tämä toiminto lisää käyttömukavuutta, koska lomaketta ei tarvitse täyttää jokaisella kerralla uudelleen kommenttia lisätessä. Evästetieto poistetaan selaimesta vuoden kuluttua.

Mikäli sinulla on tili ja kirjaudut sivustolle, asetamme väliaikaisen evästeen, joka päättelee tukeeko selaimesi evästeitä vai ei. Tämä eväste ei sisällä henkilötietoa ja se poistetaan kun selainikkuna suljetaan.

Kun kirjaudut sisään asetamme useita evästeitä, jotka tallentavat kirjautumis- sekä näyttöasetuksesi. Kirjautumisevästeet poistetaan kahden vuorokauden kuluessa, näyttöasetuksiin liittyvät evästeet poistuvat vuoden päästä. Mikäli valitset “Muista minut” kirjautumisen yhteydessä, kirjautumistietojasi säilytetään kahden viikon ajan. Mikäli kirjaudut ulos, kirjautumiseen liittyvät evästeet poistetaan samassa yhteydessä.

Mikäli julkaiset artikkelin tai muokkaat olemassa olevaa tallennamme selaimeen evästeen, joka sisältää muokattavan artikkelin ID:n. Eväste vanhenee yhdessä vuorokaudessa.

Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle.

Analytiikka

Voimme käyttää ulkopuolisia palveluntarjoajia seuraamaan ja analysoimaan palvelumme käyttöä.
Google Analytics Google Analytics on Googlen tarjoama verkkoanalyysipalvelu, joka seuraa ja raportoi verkkosivustojen liikennettä. Google käyttää kerättyjä tietoja seuraamaan ja seuraamaan palvelumme käyttöä. Nämä tiedot jaetaan muiden Google-palveluiden kanssa. Google voi käyttää kerättyjä tietoja kontekstualisoida ja mukauttaa oman mainosverkoston mainoksia. Voit kieltäytyä siitä, että olet antanut palvelusi aktiviteetit Google Analyticsin saataville asentamalla Google Analyticsin opt-out-selaimen lisäosan. Lisäosa estää Google Analytics JavaScriptiä (ga.js, analytics.js ja dc.js) jakamasta tietoja vierailujen toiminnasta Google Analyticsin kanssa.
Lisätietoja Googlen tietosuojakäytännöistä on Googlen tietosuoja- ja käyttöehdot -sivulla: http://www.google.com/intl/fi/policies/privacy

Kenelle jaamme tietosi

Voimme käyttää henkilötietojasi ottaaksesi sinuun yhteyttä uutiskirjeisiin, markkinointi- tai mainosmateriaaleihin ja muuhun sinulle mahdollisesti kiinnostavaan tietoon. Voit kieltäytyä vastaanottamasta mitään tai kaikkia näitä viestejä meiltä seuraamalla tilaamattomia linkkejä tai ohjeita, jotka ovat lähettämässämme sähköpostissa.

Yhteystietosi välitetään myös asianomaisille valtuutetuille Jaanan Kohdepalvelut- yhteistyökumppaneille, jotka voivat ottaa sinuun yhteyttä suoraan sähköpostitse ja / tai puhelimitse saadakseen lisätietoja tuotteistamme ja palveluistamme.

Kuinka kauan säilytämme tietoa

Mikäli jätät kommentin, kommenttia ja sen metatietoa säilytetään toistaiseksi. Tämä tehdään siksi, että voimme tunnistaa ja hyväksyä seuraavat kommentit automaattisesti sen sijaan, että säilyttäisimme ne moderointijonossa.

Tallennamme rekisteröityneiden käyttäjien (jos sellaisia on) käyttäjäprofiilien tiedot. Kaikilla käyttäjillä on mahdollisuus nähdä, muokata ja poistaa omia henkilötietojaan milloin vain. Ainoastaan käyttäjänimeä ei voi muuttaa. Verkkosivuston ylläpitäjät voivat nähdä ja muokata käyttäjäprofiilien tietoja.

Mitä oikeuksia sinulla on omaan tietoosi

Mikäli sinulla on käyttäjätili tälle sivustolle tai olet jättänyt kommentteja, voit pyytää koostetiedostoa omista henkilötiedoistasi, sisältäen kaiken henkilötiedon, jonka olet meille antanut. Voit myös pyytää henkilötietojesi poistoa. Oikeus omien tietojen poistoon ei koske sellaista henkilötietoa, joka meidän on säilytettävä ylläpidollisista, juridisista tai tietoturvaan liittyvistä syistä.

Minne lähetämme tietosi

Vierailijoiden kommentteja saatetaan tarkistaa automatisoidun roskapostiestopalvelun kautta.

Omat yhteystietosi

Tietojasi, mukaan lukien henkilötiedot, voidaan siirtää ja ylläpitää tietokoneille, jotka sijaitsevat osavaltiosi, maakuntasi, maasi tai muun valtion lainkäyttöalueen ulkopuolella, jos tietosuojalait voivat poiketa omasta alueestasi.

Suostumuksesi tähän tietosuojakäytäntöön ja tällaisten tietojen toimittaminen edustavat suostumustasi kyseiseen siirtoon.

Lisätiedot

Voimme myös kerätä tietoja siitä, miten Palveluun pääsee ja sitä käytetään (”Käyttötiedot”). Nämä käyttötiedot voivat sisältää tietoja, kuten tietokoneesi Internet Protocol -osoitteen (esim. IP-osoite), selaimen tyypin, selainversion, vierailemasi Palvelumme sivut, vierailun ajan ja päivämäärän, näillä sivuilla vietetyn ajan, ainutlaatuisen laitetunnisteet ja muut diagnostiikkatiedot.

Kuinka suojelemme henkilötietojasi

Tietojesi turvallisuus on meille tärkeää, mutta muista, että mikään Internetin kautta lähetettävä menetelmä tai elektroninen tallennustapa ei ole 100% turvallista. Vaikka pyrimme käyttämään kaupallisesti hyväksyttäviä keinoja henkilötietojesi suojaamiseen, emme voi taata niiden täydellistä turvallisuutta.

Miten toimimme tietomurron tapahtuessa

Tietomurron sattuessa selvitämme parhaan kykymme mukaan mitä on tapahtunut, pyrimme minimoimaan haitat ja estämään saman jatkossa sekä tiedotamme asianosaisia viiveettä sähköpostitse. Salasanat vaihdetaan kun tilanne on korjattu.

Kolmannet osapuolet, joilta saamme henkilötietoa

Voimme palkata kolmannen osapuolen yrityksiä ja yksityishenkilöitä palvelumme helpottamiseksi (”Palveluntarjoajat”), palvelun tarjoamiseksi puolestamme, palveluun liittyvien palveluiden tarjoamiseksi tai auttamiseksi meitä palvelumme käytön analysoinnissa.
Näillä kolmansilla osapuolilla on pääsy henkilötietoihisi vain näiden tehtävien suorittamiseksi puolestamme, ja he eivät ole velvollisia luovuttamaan tai käyttämään niitä mihinkään muuhun tarkoitukseen.

Henkilötietoon liittyvä automaattinen päätöksenteko ja profilointi

Jaanan Kohdepalvelut käyttää kerättyjä tietoja eri tarkoituksiin:

-Palvelun tarjoamiseksi ja ylläpitämiseksi
-Ilmoittaa sinulle Palvelumme muutoksista
-Antaa sinun osallistua palvelumme interaktiivisiin ominaisuuksiin, kun päätät tehdä niin
-Kerätä analyyseja tai arvokasta tietoa palvelumme parantamiseksi
Palvelun käytön seuraamiseksi
-Teknisten ongelmien havaitsemiseksi, estämiseksi ja ratkaisemiseksi
-Tarjoamaan sinulle uutisia, erikoistarjouksia ja yleistietoa muista tarjoamistamme tavaroista, palveluista ja tapahtumista, jotka ovat samanlaisia kuin olet jo ostanut tai tiedustellut, ellet ole päättänyt olla vastaanottamatta tällaisia tietoja

Toimialaan liittyvä lainsäädäntö

Eurooppalainen yleinen tietosuoja-asetus (GDPR)

Lisätiedot ja yhteydenotot liittyen tähän tietosuojaan.

Sähköpostitse: jaana@jaanankohdepalvelut.com

Puhelimella +358 400 976958

Postitse: Calle Pensamientos
29640 Fuengirola, Malaga, Espanja