Meidän tarina


Jaanan Kohdepalvelut on keväällä 2018 Fuengirolaan perustettu kohdepalveluita tuottava yritys. Valmiiden palveluiden lisäksi tarjoamme räätälöityjä palvelupaketteja, joissa otamme huomioon asiakkaiden toiveet ja tarpeet. Haluatko seurueesi kanssa syömään paikalliseen hyväksi koettuun ravintolaan tai shoppailukierrokselle Marbellaan, Malagaan tai vaikkapa Granadaan? Meidän kautta nämä kaikki onnistuu avaimet käteen periaatteella! Jos lentosi Malagaan saapuu yöllä, olemme myös toimittaneet loma-asuntoon aamupalatarvikkeet valmiiksi. Herääminen ensimmäiseen aamuun sujuu miellyttävästi, kun kaupassa käynnin sijaan voit käyttää aikasi nauttien aamupalan aurinkoisella terassilla. 

Jaana, yrityksen perustaja: 

“Yrityksen perustamisen taustana voisi kertoa, että valmistuttuani Aurinkorannikon Matkaopaskoulusta ulkomaan matkaoppaaksi vuonna 2017, aloin miettiä, että hakeudunko jonkun matkanjärjestäjän työntekijäksi vai voisinko perustaa oman yksityisiä opaspalveluita tuottavan yrityksen. Siemen oman yrityksen perustamista alkoi itää syksyllä 2017 ja keväällä 2018 tästä unelmasta tuli totta. Olemme pilotoineet yrityksemme palveluita ja huomasimme äkkiä, että suomalainen lomailija kaipaa kohteessa jonkun luomaan turvallisuuden tunnetta ja samalla suomalainen matkaaja lomalle lähtiessään haluaa nauttia lomasta eikä käyttää kallista loma-aikaansa hakien oikeita liikkeitä tai pohtia mistä saisi esimerkiksi varattua retken.“ 

Koska työntekijämme ovat asuneet pitempään Fuengirolassa, paikallistuntemuksemme on kasvanut merkittävästi. Jos kohdeoppaamme eivät tiedä jotain, asiat selviävät paikallisten verkostojen kautta. Aurinkorannikon paikallisten yhteistyökumppaneidemme kanssa yhteistyössä luomme asiakkaillemme onnistuneen ja ennen kaikkea stressittömän loman. 

Palveluita yksilölliset toiveet huomioon ottaen

Emme tuota ns. valmiita palvelupaketteja, vaan räätälöimme palvelut asiakkaiden tarpeet huomioon ottaen. Asiakkaamme lähettävät yhteydenottopyynnön ja kartoitamme ko. seurueen toiveet ja tarpeet onnistuneeseen loma-aikaan tai Aurinkorannikolla asumiseen liittyen. Jokaisen seurueen tarpeet poikkeavat toisistaan ja seurueen sisällä yksi voi haluta lähteä esimerkiksi shoppailemaan, toinen taas urheilemaan ja kolmas kauneushoitolaan.

Yhteistyökumppanimme ovat tarkoin valittuja paikallisia yrityksiä, jotka olemme kokemusten ja suositusten kautta havainneet luotettaviksi. Varmistamme näin, että lomamatkasta tulee unohtumaton elämys ja asiakkaamme palaavat kotiin rentoutuneena ja ikimuistoisia elämyksiä mukanaan. Asiakkaamme saavat keskittyä lomailuun, kun me hoidamme käytännön asiat!