Marbella


Marbella

Espanjan Aurinkorannikolla sijaitseva Marbella tunnetaan rikkaiden lomakohteena, joka tarjoaa paljon luksusta siellä matkaaville. Kuuluisat ja rikkaat ovat kohdistaneet matkansa tähän lomakohteeseen jo usean vuosikymmenien ajan, koska se sykkii ylellistä elämäntyyliä ja myös luksusta lomaansa kaipaavat, ovat löytäneet eloisan Marbellan. Tämä kaupunki hurmaa kerta toisensa jälkeen ylellisellä elämäntyylillään siellä vierailevan olet sitten kävelyllä Paseo Maritimo -rantabulevardilla tai ihailemssa vanhan kaupungin valkoiseksi rapattuja taloja.

Lähin lentoasema sijaitsee Málagassa noin 50 kilometrin päässä, johon on linja-autoyhteys. Lähijunalla voi mennä ensin Fuengirolan keskustaan ja jatkaa sieltä linja-autoyhteydellä Fuengirolan linja-autoasemalta joko pika- tai normaalivuorolla Marbellaan.

Marbella on erittäin tunnettu sen lukuisista puistoista ja puutarhoista. La Alamedan puutarha on yksi suosituimpia kohtaamispaikkoja Marbellan keskustassa.  

Mitä taas tulee ruokailuun, on Marbellassa myös loistava ravintolatarjonta. Sieltä löytyy aina Michelin-tähdellä varustettuja gourmet-ravintoloita että pieniä perinteisiä espanjalaisia tapas-baareja.

Rikkaiden suosimassa Marbellassa shoppailu käy yhtenä päivän ohjelmanumerona, sillä kaupungista löytyy lukuisia merkkiliikkeitä aina Roberto Cavallista Versaceen, joten vaativinkin tyyliniekka saa takuulla ostoksensa tehtyä. Mutta, jos kukkaro ei taivu huippukalliseen merkkituotteeseen, löytyy sieltä myös edullisempia ostospaikkoja.


Lue lisää Marbellasta:

http://www.aurinkorannikko.fi/kaupungit-ja-alueet/marbella/ 

http://www.rantapallo.fi/espanja/marbella/