Jaanan Kohdepalvelut


Jaanan Kohdepalvelut on keväällä 2018 perustettu kohdepalveluita tarjoava yritys Fuengirolassa. Tiimissämme on neljä työntekijää ja me kaikki asumme Fuengirolassa. Osa meistä on Aurinkorannikon Matkaopaskoulun suorittaneita ulkomaan matkaoppaita. Iloiset ja ammattitaitoiset kohdeoppaat huolehtivat asiakkaistamme kuten matkanjärjestäjän matkaoppaat, poiketen kuitenkin siten, että tuotamme palvelut aina asiakkaamme yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Tiimistämme löytyy osaaminen myös tulkkauspalveluihin suomen, ruotsin, englannin ja espanjan kielellä. Lisäksi tarjoamme siivouspalvelut joko lyhytaikaiseen tai pidempiaikaiseen asumiseen liittyen. Tutustu työntekijöihimme täällä!

Kun kohdeopas saa kasvot, on suomalaisen matkailijan helppo ottaa yhteyttä. Omatoimimatkailun lisääntyessä ja maailman tilanteen ollessa epävakaa, tuo kohdeopas lomakohteessa asiakkaille turvallisuuden tunnetta. Tässä kohtaan astuu Jaanan Kohdepalveluiden kohdeoppaat kuvaan mukaan. Olemme täällä asiakkaitamme varten.

Asiakkaamme eivät halua käyttää kohteessa ollessaan kallista loma-aikaansa käytännön asioista murehtimiseen ja huolehtimiseen, vaan antavat käytännön asiat meille hoidettavaksi. Haluamme, että asiakkaamme voivat jättää stressin kotiin. Loma on tarkoitettu rentoutumiseen ja akkujen lataamiseen, ei stressaamiseen, jätä se meidän huoleksi. Jos Sinä haluat lomaltasi samaa, niin silloin kannattaa kääntyä Jaanan tiimin puoleen.

Tarjoamme tällä hetkellä vain kaksi valmista palvelua asiakkaillemme. Osaamisemme keskittyy tuottamaan räätälöityjä "avaimet käteen" -palveluita. Näin varmistamme, että asiakkaamme saavat lomabudjetilleen vastinetta ja lomasta tulee onnistunut. Kotiin vietäväksi mukaan lähtee levännyt mieli ja paljon uusia mieleenpainuvia lomamuistoja.

Ota yhteyttä ja anna meidän järjestää Sinulle ja seurueellesi onnistunut ja stressitön loma täällä Aurinkorannikon Fuengirolassa!