Turvallisin keino estää talon valtaus on hälytysjärjestelmän asentaminen!


Julkaistu: 4.9.2020 - juttua päivitetty 15.9.2020

Asunnonvaltaus Aurinkorannikolla ei ole mikään uusi ilmestys, kuvaa spainlomat.com yrityksen omistaja Petri Heinänen. Halusimme varmistua, että meidän asiakkaidemme asunnot ovat turvassa, sillä välin, kun omistaja itse tai vuokralainen ei ole paikalla. 

Teimme sopimuksen Sector Alarmin kanssa ja meillä on oma yhteyshenkilö Salva, jonka kautta hoidamme hälytysjärjestelmän tilauksen ja asennuksen asiakkaidemme asuntoon. Jos kielitaito tuottaa ongelmia, on meillä koko ajan valmius tulla tulkkaamaan. Salvan kanssa yhteistyö tuntui heti mutkattomalle ja se, mikä Salvan kanssa sovitaan, niin siitä pidetään kiinni puolin ja toisin.

Laitteiston tilaus ja asennus kestää vain hetken ja kustannus mikä tästä syntyy, riippuu palveluista, joita asiakas haluaa turvakseen. Puhutaan kuitenkin marginaalisesta maksusta verrattuna siihen, että alamme häätämään asunnon valtaajia asunnosta ulos. Tämä prosessi saattaa kestää pahimmillaan vuosia.

Tutustu Sector Alarmin palveluihin Espanjassa: Sector Alarm - Kodin hälytysjärjestelmä - asennus nyt 0€! 


"Asiakkaani Torreblancassa lähti turvallisin mielin takaisin Suomeen ja palaa keväällä loma-asuntoon", kertoo yrittäjä Jaana Valkola. Mikäli joku sattuu menemään asuntoon omin luvin sisään, tai tulee muita ongelmia, on minun tietoni Sector Alarmin asiakaspalvelussa tiedossa ja minuun otetaan yhteyttä, mikäli asiakastani ei jostain syystä tavoiteta. Tämä luo turvallisuuden tunteen asiakkaalle, joka omistaa asunnon Aurinkorannikolla.

Kiinnostuitko? Ota yhteyttä Jaanaan:  +358400976958 / jaana@jaanankohdepalvelut.com


Aiheesta lisää:

Helsingin Sanomat: Talonvaltaus yleistyy vauhdilla Espanjassa

Olé-kustannus: Espanjan koti suojassa talon valtaajilta

Fuengirola.fi: Suojaa asuntosi valtaajilta