Tutustu Fuengirolan ympäristöön

Aurinkorannikon kaupungit ja kylät

Coin

Sierra de Mijasin pohjoisosassa sijaitsee pieni Coín, idyllinen kaupunki, josta avautuu henkeäsalpaavat näkymät Etelä-Espanjan hedelmällisimmille viljelymaille. Guadalhorcen laakson kaunis vuoristomaisema on hedelmätarhojen peittämä, joka tarjoaa silmiähivelevät näkymät kylässä vieraileville lomailijoille.

Coín, joka sijaitsee vain 26 kilometrin päässä Fuengirolasta, tarjoaa mielenkiintoisen vastapainon vilkkaille Aurinkorannikon isoille rantalomakohteille, sen hedelmällisine viljelymaineen ja vaellusreitteineen.

Coinista löytyy paljon aktiviteetteja sitä kaipaaville. Kapeat kadut kutsuvat vierailijaansa ostoksille ja tarjoaa harmoonisen ympäristönsä vuoksi mahdollisuuden nauttia paikallisia herkkuja ravintoloissa tai siemailla kahvia seuraten paikallisten elämää.

Lisätietoa antaa Sol Guide Kohdeopas Jaana sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@solguide.es tai teksti-/WhatsApp –viestillä +358 400 976 958.

Jaanan Kohdepalvelut – Mukana Elämäsi Matkalla!

Istan

Aurinkorannikolta itään kohoavan Sierra de las Nievesin vuorenrinteellä, luonnonpuiston suojassa sijaitsee Istan kaupunki. Pienen noin 1500 asukkaan kylän juuret ja historia johtavat maureihin ja arabialaiseen alkuperään. Kaunis, valkoiseksi kalkittu Istan sijaitsee vain 15 kilometrin päässä Marbellan rannoilta. Istania ympäröivän luonnon kauneus ja Verde-joen maisemat laaksoineen ovat näkemisen arvoisia kohteita.

Istania ympäröivän luonnon kauneus ja Verde-joen maisemat laaksoineen ovat näkemisen arvoisia kohteita.Silmiä hivelevien maisemien lisäksi ehdottomasti tutustumisen arvoisia kohteita ovat San Miguelin kirkko ja Verde-joen laakso. Istan on erinomainen päiväretkikohde. Lisätietoa voit kysyä Sol Guide Kohdeoppaalta Jaanalta sähköpostilla osoitteesta asiakaspalvelu@solguide.es tai teksti-/WhatsApp –viestillä +358 400 976 958.