Jaanan KohdepalvelutSol Guide palveluverkosto

Sol Guide – Mukana Elämäsi Matkalle

”Yrityksen tehtävä on olla tuki ja apu matkailussa taistelussa koronaa vastaan, ja taata asiakkaille mahdollisimman turvallinen tapa lähteä matkalle” toteaa yrittäjä Jaana Valkola.

Slogan syntyi ajatuksesta jo yrittäjän Jaana Valkolan perustaessa yritystään vuonna 2017. Siis paljon ennen koronaa. Nyt tuntuu, että tämän sloganin arvo kirkastuu korona-aikana, ja sille syntyi oma paikkansa tässä uudessa, koronan meille tuomassa arjessa.

Turvallinen matkustaminen? Mitä se tarkoittaa Jaanan Kohdepalveluyrittäjän Jaanan mielestä? Jaana kertoo, että hän on pohtinut asiaa pitkään. Jo senkin vuoksi, että kun keväällä korona valtasi maailman, matkailun, ja toi merkittäviä rajoituksia lentomatkailuun maiden välillä, toi se Jaanalle haasteita päästä lähivanhempana Helsinkiin alaikäisen lapsen luokse, joka joutui muuttamaan Suomeen olosuhteiden pakosta. Keväällä Suomeen lennettiin noudattaen ohjeita, jotka ovat edelleen samat kuin nytkin. Pidettiin turvaväliä, maskeja, joita oli eritasoisia tilanteesta riippuen, kertakäyttöhanskoja, käsidesiä pyyheliinoineen ja saippuaa. Nämä neljä kevään matkaa oli yrittäjän silmiä hyvin avaavia, mutta opetti myös heti alkuun elämään uudessa arjessa yrittäjänä, lähivanhempana etänä, ulkosuomalaisena vieraassa maassa.

Jaanan Kohdepalveluiden Sol Guide -palvelukeskuksen tehtävä on Aurinkorannikolle matkaavien asiakkaiden turvallisen matkaamisen varmistaminen. Auttaa valitsemaan heidän tarpeisiinsa sopivat palvelut, ja ennen kaikkea luotettavat palveluntuottajat. Sol Guide on aina asiakkaan asialla. Kuten Jaana kuvaa lyhyesti: ”Sol Guiden kohdeoppaat lähtevät asiakkaidemme mukaan matkalle jo kotisohvalta, jossa he miettivät, mitä pitää sisällään turvallinen matkustaminen”. Tarjoamme asiakkaille kokemusasiantuntijan palvelut kohteessa laadukkaan Sol Guide -palveluverkoston tukemana. Asiakkaiden tarpeet voivat vaihdella merkittävästi, riippuen matkan tarkoituksesta. Mainittakoon näistä muutamia esim. etätöiden aloittaminen Aurinkorannikolla, työn aloittaminen Aurinkorannikolla sijaitsevassa yrityksessä, välivuoden ottaminen perheen kanssa, tai vaikka yksin auringon alla. ”Sol Guide -palvelupaketti rakennetaan aina asiakkaiden tarpeista lähtien, ja myös hinnoittelu perustuu tähän. Yrityksen tehtävä ei ole takoa merkittävää voittoa, vaan olla tuki ja apu matkailussa taistelussa koronaa vastaan, ja taata asiakkaille mahdollisimman turvallinen tapa lähteä matkalle” toteaa yrittäjä Jaana Valkola.

Similar Posts