Jaanan Kohdepalvelut

Sol Guide – kohdeopaspalvelu tulee, oletteko valmiita?

Asiakkaamme tulevat viettämään aikaansa lomaillen, nauttien aurinkoisesta säästä, hyvästä ruoasta ja ennen kaikkea iloisesta monikulttuurisesta ympäristöstä ja siellä olevista ihmisistä.

Yrittäjä Jaana Valkola rakentaa parhaillaan Sol Guide -palveluverkostoa Aurinkorannikolle Fuengirolan kaupunkiin. Unelma omasta hyvän mielen palvelukeskuksesta siintää tulevaisuudessa. Tavoitteena on työllistää uusia, iloisia Sol Guide -kohdeoppaita Aurinkorannikolle, asiakkaille luomaan turvallisuuden tunteen koronan jälkeisessä uudessa arjessa.

Huolehdimme siitä, että asiakas saa juuri hänelle sopivat palvelut Aurinkorannikolla, hänen budjettiin sopivilla hinnoilla. Asiakkaamme tulevat viettämään aikaansa lomaillen, nauttien aurinkoisesta säästä, hyvästä ruoasta ja ennen kaikkea iloisesta monikulttuurisesta ympäristöstä ja siellä olevista ihmisistä. He eivät halua käyttää aikaa miettien minkä palvelutuottajan palvelut he valitsevat, tai etsimällä ko. paikkaa. Se on meidän, Sol Guide -kohdeoppaiden tehtävä.

Iskulauseemme Sol Guide – Kohdeopas taskussa ja kohteessa, mukana elämäsi matkalla -kuvaa juuri sitä, mitä me asiakkaillemme tarjoamme. Asiakkaidemme käyttäessään Sol Guide -mobiiliapplikaatiota, saavat he palvelua reaaliajassa. Olipa he sitten kotisohvalla, töissä tai bussissa, Sol Guide -kohdeoppaat ovat juuri sinua varten. Mikä mukavinta, jos asiakkaamme haluavat kohdeoppaan lentokentälle vastaan, on siellä sama kohdeopas heitä odottamassa, jonka kanssa he ovat aloittaneet keskustelun kotisohvalta käsin jo matkaa suunnitellessa. Mukavaa eikö totta? Luomme kotiin vietäväksi tuliaisena elämän kestäviä muistoja ajasta, joka käytettiin rentoutumiseen, ei suunnitteluun.

Similar Posts