Sol Guide Sovellus

Push-ilmoitukset

Sol Guide mobiilisovelluksen yksi tärkeimmistä toiminnallisuuksista on Push-ilmoitukset. Olet varmasti tottunut ilmoituksiin, joita pomppaa puhelimesi näytölle eri sovelluksista, esimerkiksi Facebookista.

Ponnahdusilmoitusten avulla saat ajankohtaisia ja kohdennettuja viestejä koskien Aurinkorannikon elämää. Ravintolan ohi kulkiessasi saatat saada ilmoituksen päivän lounaslistasta. Asiakaspalautteen antaminen helpottuu, kun ravintola lähettää sinulle asiakastyytyväisyyskyselyn puhelimeesi poistuessasi ravintolasta. Täsmäsää ilmoitukset pompahtavat näytöllesi: onko jossain päin Aurinkorannikkoa Aemet (Espanjan ilmatieteen laitos) antanut varoituksen rankkasateista tai hirmuhelteistä. Push-viestintä on siis asiakaspalvelua parhaimmillaan.

Lataa ilmainen Sol Guide mobiilisovellus, kytke Pus-ilmoitukset päälle ja olet ajan hermoilla Aurinkorannikon mennossa.

Similar Posts