Sol Guide palveluverkosto

Matkailun käynnistäminen uudessa arjessa turvallisesti

Perusasia on kuitenkin matkustaa niin, että välttämättömistä turva- ja varotoimista ei tingitä. Tämä on pakko saada käyntiin jossain vaiheessa, enää ei voida odottaa kuukausia, tai toista vuotta.

Uusi arki, Turvallinen matkustaminen! Uusi matkailualan tuleva trendi. Miten matkailualalla toimivat palveluntuottajat ovat hyödyntäneet oman liiketoiminnan kehittämisen näkökulmasta tämän uuden arjen, joka meillä on väistämättä edessä? Kiitos mm. Euroopan komission, joka pyrkii kaiken mahdollisin keinoin varmistamaan ihmisten, tavaroiden ja palvelujen vapaan liikkuvuuden EU:n sisällä. Matkustaminen voi tulla kyseeseen esimerkiksi tilanteissa, että haluaa tavata eri maassa asuvia perheenjäseniä, osallistumaan tärkeisiin perheen sisäisiin tai ystävien juhlatilaisuuksiin. Perusasia on kuitenkin matkustaa niin, että välttämättömistä turva- ja varotoimista ei tingitä. Tämä on pakko saada käyntiin jossain vaiheessa, enää ei voida odottaa kuukausia, tai toista vuotta.

Jokaisen vastuulla on ottaa selvää kunkin kohdemaan ohjeet ja säännökset turvallisen matkustamisen varmistamiseksi omalta osaltaan ja huolehtia, että NOUDATTAA niitä. Jos matkasuunnitelmasi kohdistuu Aurinkorannikolle, asiat, jotka on hyvä ottaa huomioon ja tutustua jo etukäteen:

Matkustaminen koronaviruspandemian aikana

Kontaktien jäljitys- ja varoitussovellukset mobiililaitteille

Re-open EU -verkkosovellus

Re-open EU kokoaa yhteen paikkaan sekä Euroopan komission että EU-maiden toimittamat tuoreet tiedot. Matkaa suunnittelevat voivat selata maakohtaisia tietoja interaktiivisen kartan avulla. Kartta näyttää ajantasaiset tiedot voimassa olevista kansallisista varotoimenpiteistä, ja siinä annetaan myös käytännön neuvoja kussakin maassa vieraileville. Re-open EU on saatavilla kaikilla EU:n virallisilla kielillä, ja sitä voi käyttää sekä pöytäkoneella että mobiililaitteilla.

Re-open verkkosivusto luo yleiskatsauksen Euroopan maiden terveystilanteeseen Euroopan tautienehkäisy- ja -valvontakeskuksen (ECDC) tietojen perusteella.

Tiedot sivustolla päivitetään usein, ja ovat saatavilla 24 kielellä.

RE-openin avulla voit seurata koronavirustilanteen kehitystä maassa, johon haluat matkustaa.

EU antaa myös tietoja käytössä olevista rajoituksista, muun muassa matkailijoita koskevista karanteeni- ja testausvaatimuksista sekä liikkuvista koronaviruskontaktien jäljitys- ja varoitussovelluksista.

Voit suunnitella matkasi Espanjaan ja huolehtia turvallisuudestasi ja terveenä pysymisestä.

Euroopan unioni toteuttaa merkittäviä toimia tämän pandemian voittamiseksi, kansalaisten ja heidän toimeentulonsa suojelemiseksi.

Tutustu: Re-open EU -sivusto

Similar Posts