Sol Guide palveluverkosto

Turvallinen matkustaminen Aurinkorannikolla – Covid19

Monella on varmaan käynyt mielessä kysymys, onko Aurinkorannikolle matkustaminen turvallista? Onko Sinullakin? Siinä tapauksessa kannattaa seurata blogiani. Kirjaan tänne etsintätyöni tuloksia, ja toivon, että nämä auttavat Sinua turvallisen matkasuunnitelman teossa.

Tässä ohella, kun etsin tietoa tehdessäni matkasuunnitelmaa Suomen matkalleni, ajattelin kaivaa tietoa Espanjaan liittyen asiakkailleni, jotka miettivät Aurinkorannikolle matkan tekoa. Monella on varmaan käynyt mielessä kysymys, onko Aurinkorannikolle matkustaminen turvallista? Onko Sinullakin? Siinä tapauksessa kannattaa seurata blogiani. Kirjaan tänne etsintätyöni tuloksia, ja toivon, että nämä auttavat Sinua turvallisen matkasuunnitelman teossa. Ja jos on kysyttävää, voit aina kääntyä Sol Guide -palvelukeskuksen puoleen, joka tässä vaiheessa olen Minä, Jaana. Me kaikki olemme oppineet tähän mennessä, että koronan vuoksi tilanteet ja rajoitukset voi muuttua hyvinkin nopeaa, eikä meillä välttämättä jää aikaa reagoida muutoksiin. Espanjan tilanteesta saat ajankohtaista tietoa Suomen Suurlähetystön verkkosivuilta https://finlandabroad.fi/web/esp/etusivu . Suomen Suurlähetystö, joka sijaitsee Madridissa, kertoo myös aktiivisesti päivittämällä ajankohtaista tietoa eri sosiaalisen median kanaville. Lisäksi kannattaa seurata aktiivisesti kyseessä olevan matkakohteen paikallisviranomaisten tiedotusta.

Koronavirus-tietoa löytyy mm täältä, lue lisää!

Koronavirus-tietoa Andalucia mm. täältä, lue lisää!

Similar Posts