Sol Guide palveluverkosto

Mitä jos sairastun matkakohteessa?

Matkustaminen on muuttanut muotoaan, onko väliaikaisesti vai mahdollisesti vuosia jatkuva poikkeusolosuhde, sitä meistä ei kukaan tiedä. Meistä moni varmasti miettii, että mitä jos sairastun matkalla. Suosittelemme, että ihmiset tarkistavat vakuutusturvan aina ennen matkalle lähtöä. Jos sairastut, on aina helpompaa ja nopeampaa saada apua, kun olet selvillä vakuutusturvastasi. Kannattaa tehdä itselleen tarkistusluettelo matkaa suunnitellessa, johon kirjaa muistiksi itselleen instanssit, joiden kautta huolehtii vakuutusturvan siltä varalta, että sairastuu tai tapahtuu muuta yllättävää, joka tuo häiriön matkallesi.

Ihan ensimmäiseksi, lue huolellisesti, mitä vakuutusyhtiön kautta ottamasi matkustajavakuutus korvaa. Onko vakuutusehdoissa kohta, jossa mm. koronan -tyyppiset tilanteet rajataan vakuutusehtojen ulkopuolelle korvattavuuden suhteen?

Lentoyhtiön Korona-vakuutus

Finnair – Lisäturvaa Koronavakuutuksesta matkallesi

Norwegian – Ei tietoja

Andalucia – Corona-vakuutus ilmaiseksi

Ehto vakuutuksen käytölle on, että vakuutuksensaaja asuu matkailumajoituksessa. Tämä tarkoittaa hotelleja, turistiasuntoja, majataloja, hostelleja, huoneistohotelleja, leirintäalueita ja majataloja.

Vakuutus korvaa seuraavat asiat:
• Lääketieteelliset ja kirurgiset kustannukset ja palkkiot
• COVID: stä toipumiseen liittyvät lääkinnälliset kustannukset
• Sairaalahoidon kustannukset
• Ambulanssikulut tai potilaan kuljetus ensidiagnoosipaikasta hoitavan lääkärin määräämään sairaalaan.
• Kustannukset palaamisesta lomakohteeseen sairaalasta, jossa potilasta on hoidettu.
• Palauttaminen lentokoneella, jos tapauksen hätätilanne tai vakavuus sitä edellyttää (vain Euroopan ja Välimeren alueen maat).
• Jos potilas, jolla on COVID-19, on kuljetettava tai palautettava kotiin, tämä vakuutus kattaa myös heidän kumppaninsa. Näin ollen vakuutuksenantaja maksaa heidän kuljetuksensa tai kotiinsa palauttamisensa joko asuinpaikkaansa tai kotiin palautettavan potilaan sairaalapaikkaan.
• Jos vakuutetut ovat alaikäisiä tai vammaisia ​​eikä heillä ole luotettavaa kumppania, vastuuhenkilö seuraa heitä potilaan asuinpaikkaan tai sairaalahoitoon.
• Vakuutus kattaa tarvittavat järjestelyt asiakkaan kuoleman yhteydessä.
• Sukulaisten matkakustannukset hautaustilaisuuteen katetaan.
Myös vakuutetun oleskelu hotellissa sairaalahoidon tai lääketieteellisen karanteenireseptin jälkeen korvataan. Linkistä lisä- ja yhteystiedot englanniksi.

Lue lisää ja tallenna puhelimeesi tai tulosta paperiversiona matkallesi mukaan:

Similar Posts